Interieurspuiterij

Lakwerk van de hoogste kwaliteit!

Interieurspuiterij Van den Heuvel biedt zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers de juiste afwerking en kleur. Al sinds jaar en dag wordt er veel aandacht besteed aan een mooi interieur. Maar de aanschaf van nieuwe meubels of keuken is doorgaans zeer kostbaar. Daarnaast zijn Gelukkig is het mogelijk om uw interieur een opfrisbeurt te geven zonder nieuwe kasten, tafels, keuken en dergelijke te hoeven aanschaffen. Voor elk product en ieder interieur. Of u nu MDF, hout, metaal, kunststof of glas van een passende tint wilt laten voorzien, wij verzekeren u altijd van een duurzaam en professioneel eindresultaat.

Aan de ene kant mikt de lakkerij op professionele gebruikers zoals interieurbedrijven, metaalconstructiebedrijven, aannemers, architecten, promotiebedrijven en schilders die kwalitatief lakwerk willen aanbieden aan hun klanten.

Onze service staat voorop. Zo staan we niet alleen in voor het lakwerk, maar verzorgen we ook – indien gevraagd – het transport van en naar onze spuiterij, de eventuele (de)montage van de stukken, of spuiten we graag een staaltje voor jou.

Communicatie, bereikbaarheid en overleg is voor de lakkerij erg belangrijk. Daarom kan ons cliënteel ook steeds ons werkatelier bezoeken. En dit zowel voor, tijdens, als na de afwerking van zijn project.

Je bent bij de lakkerij niet enkel zeker van perfect lakwerk, maar je kan ook rekenen op onze expertise inzake hoogglans. Vanzelfsprekend voldoen wij aan al je wensen op vlak van beitswerk, softfeel lakken, metallic-lakken, Vero Metal

Daarnaast richt de lakkerij zich ook tot particuliere klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve en budgetvriendelijke oplossingen om hun keuken, radiatoren, binnendeuren of meubels te vernieuwen of te herbehandelen.

Van den Heuvel gebruikt enkel lakken van hoogwaardige kwaliteit zodat je kan profiteren van de hoogst mogelijke kras- en slijtvastheid. Wij werken voor 90% met 2-componenten polyurethaanproducten.

Al onze producten voldoen steeds aan de strengste kwaliteits- en milieunormen. Op deze manier heb je een garantie op de lichtechtheid en een zeer goede chemische en fysische resistentie.

IMG_0333
052be01f-da8e-4967-a58d-908a92c1f5c3
712f9df8-54e1-41ae-a2dd-37532b0af00f

MEER WETEN?

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw interieur, maar wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Lakspuiterij Walter van den Heuvel voorziet u graag van advies op maat. U bereikt ons het snelst op 0619606812.

Of stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam en omschrijving van uw wensen via Whatsapp of per mail en wij kunnen u een reële richtprijs aanbieden voor het te spuiten object. Of laat uw bericht voor onze lakspuiterij achter via het contactformulier.

Neem contact met ons op