Wand- en plafondafwerking

Bepaal de sfeer in uw huis

Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn een lust voor het oog. Ze beslaan veel vierkante meters en zijn daarom al snel sfeerbepalend. Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen. En die eigenschappen bepalen de keuze voor een geschikt verfsysteem.

Elke muurverf heeft ook specifieke eigenschappen. Schrobvastheid, slijt- en stootvastheid, reinigbaarheid, dekking, schimmelbestendig of isolerend.

Verschillende ruimtes die gebruikt worden voor verschillende doeleindes vragen om specifieke muurverven. De eigenschappen voor een goede muurverf in natte ruimtes zijn niet van belang voor de afwerking in een woonkamer. Kinderkamers of scholen die intensief worden gebruikt vragen ook weer om een ander soort muurverf, etc.

De keuze van de kleur, de glansgraad en welke soort verf toegepast wordt zijn bepalend voor de uitstraling en de sfeer van de ruimte. Naargelang de wensen van de gebruiker is er in elke glansgraad een specifiek product toe te passen. Steeds in ontelbare kleuren te maken. Wij geven u graag advies over de diverse mogelijkheden.

wandafwerking-behang-plafondafwerking-vlaardingen-heuvel
wandafwerking-plafondafwerking-vlaardingen-heuvel
plafondafwerking-vlaardingen-heuvel

Behang

Behang geeft sfeer, als accent of als totale wandbekleding

De afgelopen jaren hebben we een verschuiving in het toepassen van bepaalde behangsoorten gezien.

Het behang op basis van papier wordt steeds minder toegepast, in plaats daarvan wordt het smartpaper toegepast . De papieren bovenlaag van het ‘smartpaper’ is verbonden met een vlies- of non-wovendrager. Juist door dit dragermateriaal is het behang sterk, stabiel en eenvoudig te verwerken.

Ook fotobehang is niet meer weg te denken en zo’n beetje alle nieuwbouw woningen worden beplakt met het welbekende reno –stuc glasvezel. Deze glasvezels zijn in vele kwaliteiten te leveren.

Er zijn dus vele mogelijkheden voor het verfraaien van uw woon- of bedrijfsruimte waaraan esthetische en kwalitatief hoge eisen worden gesteld. Voor elke situatie is dus een ander soort wandafwerking toepasbaar. Er wordt rekening gehouden met het doel van de ruimte.

heuvel-diensten-behang-foto
behang-heuvel-schilders
foto-behang-heuvel-schilders

Bent u geïnteresseerd in wand- en plafondafwerking?

Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op