Decoratieve wandafwerking

Pronk met schoonheid en denk aan duurzaamheid

Wie een schilder inhuurt verwacht topkwaliteit. Dankzij professionele decoratieve technieken gaan wij net een stap verder. Wij brengen niet alleen kleur, maar ook structuur aan.

Glad of ruw, glanzend of mat, nieuw of juist verweerd? Decoratieve technieken geven extra karakter aan elke interieur. Of het nu gaat om een muur in de woonkamer, een toilet, badkamer of keuken, vergaderzaal of winkel, wij tillen elke ruimte naar een hoger niveau.

Een aantal leuke technieken geven wij hieronder weer. Maar er is veel meer mogelijk! Bent u geïnteresseerd? Laat je inspireren door ons sfeerboek boordevol foto’s. Ook nodigen wij u graag uit om diverse technieken te komen bekijken. Stalen zijn ook leverbaar.

decoratieve-wandafwerking-maroc-beton-look-vintage-vlaardingen-heuvel

Een industriële beton look?

Maroc strict by stone

Met Maroc strict by stone haalt u de minimalistische klasse van beton in huis. Strak, industrieel maar toch heel warm. Er zijn diverse Maroc technieken mogelijk en ze zijn allemaal uitermate duurzaam, zeer krasvast en uitstekend onderhoudbaar.

Een spel van tintschakeringen en structuren

Limestone Concrete

Ook Limestone Concrete geeft een betonlook met kleine kuiltjes en fijne krasjes. Door te spelen met laagdiktes en overlappingen krijg je een spel van tintschakeringen en structuren.

Limestone geeft wanden een natuurlijke en minerale uitstraling.

decoratieve-wandafwerking-limestone-concrete-vlaardingen-heuvel
decoratieve-wandafwerking-aqau-sensa-vlaardingen-heuvel

Warmte en sfeer in uw badkamer of keuken?

Aqua Sensa

Aqua Sensa is het antwoord! Aqua Sensa is een steenimitatie op basis van cement, die niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan gebruikt worden. De achterwand van een keuken is een blijvend probleem, maar niet met Aqua Sensa! Kras- en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar. Het kan worden toegepast op allerlei ondergronden, zelfs over tegels heen!

Uw oude keukendeuren gespoten en het werkblad met Aqua Sensa behandeld, een totale keuken- renovatie van topkwaliteit!

Met ICE verraste BOSS paints de interieurwereld met een echte wereldprimeur

ICE originals

Met ICE verraste BOSS paints de interieurwereld met een echte wereldprimeur. In deze bijzondere verftechniek zijn minuscule glaspareltjes verwerkt, die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Door het wisselend spel van licht en schaduw worden variërende reflecties gecreëerd en krijgt een kleurvlak een semi-transparant diepte-effect.

boss-paints-ice-originals
decoratieve-wandafwerking-stucco-puro-vlaardingen-heuvel

Italiaanse stuctechniek met het effect van een gladde marmeren wand?

Stucco Puro

Stucco Puro is een strakke en stijlvolle wandafwerking. Het heeft een levendig uitzicht met mooie tintschakeringen, vooral in diepe en donkere kleuren. In lichte kleuren doen glansverschillen de wand doen opvallen. Stucco Puro is licht poreus maar door de gladde afwerking hebben vuil en vocht er weinig vat op.

Sfeervol, stijlvol en creatief

Orac Decor

Al decennia lang is Orac Decor het boegbeeld van decoratieve producten. Orac Decor creeërd sfeer, ambiance, functionele en decoratieve oplossingen en mogelijkheden maar vooral originaliteit.

Een assortiment van kroon- en wandlijsten, plinten, deuromlijstingen en multifunctionele lijsten zijn in verschillende collecties te leveren. ORAC BASIXX, ORAC AXXENT en ORAC LUXXUS.

orac-decor-heuvel-vlaardingen
bosspaints-metallic-chic-stuc-heuvel-vlaardingen

Andere decoratieve technieken zijn:

  • Imitatie technieken wit marmer en vert de mer
  • Metallic Chic (een exclusieve wandafwerking met metaalschakeringen)
  • Tusk (voor een wandbescherming dat hufterproof moet zijn)
  • Arcade Raffia (de look van onbewerkt linnen)

Kleine accenten verfraaien een woning. Door kleine oppervlakken af te werken met een speciale techniek geef je ze een extra dimensie. Zoals het toilet: de plek bij uitstek waar mensen naar de muren kijken. De schouw: niet moeilijk en toch opvallend. Of de hal? Die drukt een stempel op het hele gebouw. Onderhoudsvriendelijk en krasvast, of sfeervol en authentiek? Wat je ook kiest, mooi afgewerkte wanden in de hal bewijzen hun meerwaarde.

Bent u geïnteresseerd in decoratieve wandafwerking?

Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op