Houtrot reparatie

Repareren. Goedkoper, sneller en milieuvriendelijk

houtrotreparatie-voor-vlaardingen-heuvelhoutrotreparatie-na-vlaardingen-heuvel

Wist u dat in de meeste gevallen 95% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat verkeert? Zo’n gedeeltelijk aangetast kozijn compleet vervangen klinkt niet alleen tegenstrijdig, maar is het ook. Repair Care is dé oplossing voor definitieve reparatie, zonder kozijnvervanging.

Schildersbedrijf Walter van den Heuvel is opgeleid door Repair Care en maakt dan ook dankbaar gebruik van hun oplossingen. De producten zijn duurzaam elastisch en vochtbestendig, waardoor reparaties nooit meer stuk gaan.

  • Met repareren bespaart u handenvol geld – tot wel 90% van de kosten bij vervanging.
  • Repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden.
  • Bij reparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc..
  • Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn.
  • Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belasten.

Bent u geïnteresseerd in houtrot reparatie?

Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op