Over ons

Kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen is waar schildersbedrijf Van den Heuvel voor staat

Deskundig advies en betrokkenheid

Schilderwerk is een ambacht. Vakmanschap dat vraagt om een scherp oog voor detail en kennis van zaken. Als Onderhoud NL en De Betere Schilder erkend bedrijf begrijpt schildersbedrijf Van den Heuvel dat grondige productkennis en deskundig advies over materiaalkeuze en ondergrond onmisbaar zijn voor een duurzame bescherming. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken. Een goede samenwerking met onze leveranciers is dan ook een voorwaarde voor succes. Wij geven u technisch advies over producten en kleur en denken graag met u mee over uw interieur en exterieur. Uiteindelijk gaat het erom dat u zich prettig voelt in uw omgeving. Kleur helpt daarbij!

Onderscheidend door veelzijdigheid

Schilderen, behangen, diverse spuittechnieken, decoratieve wandafwerkingen en luchtgommen zijn onze voornaamste werkzaamheden. Daarnaast hebben wij een schitterende meubelspuiterij voor het spuiten van uw meubels, deuren of keukens etc. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, persoonlijk kleuradvies, hoogwaardig schilderwerk en de laatste trends en technieken m.b.t. decoratieve wandafwerking. Onze focus richt zich met name op klanten in de particuliere en zakelijke sector die doelbewust kiezen voor kwaliteit. En ons doel is een mooi en duurzaam resultaat behalen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede voorbereiding is het halve werk

Voor een goed onderbouwde offerte is een werkopname of inspectie noodzakelijk. Hierbij kijken wij naar de huidige staat van het onderhoud van uw woning. Verf technische gebreken en de oorzaak daarvan, maar ook de conditie van het bestaande verfsysteem en de eventuele bouwkundige gebreken worden in kaart gebracht. Indien nodig, kunnen wij een verftechnisch rapport laten opmaken door één van onze verfleveranciers. Wij offreren een reële prijs waarbij u mag rekenen op een strakke planning, een geolied proces met goede afspraken en een zorgeloze uitvoering. Als schildersbedrijf zijn wij erkend door zowel Onderhoud NL Garantie als De Betere Schilder. Wij bieden wij u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid over de kwaliteit van ons werk, de service en de garantie.

Eén ding staat vast: topkwaliteit is een vereiste!


Heeft u een vraag of wilt u advies?

Neem contact met ons op