Wij openen onze ultramoderne spuiterij

Ontvangstbalie Boon’s Markt Dordrecht
1 augustus 2018
Westkaai Vlaardingen
9 januari 2020

Op 7 januari zijn wij verhuist naar ons nieuwe adres aan de Fultonstraat 10 te Vlaardingen. Hier is een ultramoderne spuiterij gerealiseerd waar wij ons nog meer richten op het spuiten van meubelen, keukens, deuren etc. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het spuiten van meubel- en industrielakken in onze spuitruimte. Met een nieuwe spuiterij gaan wij een hele grote stap vooruit waardoor wij uw meubelen kwalitatief nog hoger kunnen afwerken en de doorlooptijd nog sneller zal zijn.

Naast het ‘gewone schilderwerk’, behangwerk en decoratieve wandafwerkingen richten wij ons steeds meer op het luchtgommen van trappen, kozijnen en meubelen. Luchtgommen is een nog vrij onbekende techniek die schildersbedrijf W. van den Heuvel al enige tijd inzet. Met luchtgommen wordt met een luchtstroom en een straalmiddel oppervlaktes ontdaan van oude lagen verf, vernis of was zonder de ondergrond te beschadigen. Ideaal voor fragiele, gedetailleerde oppervlakken met bijvoorbeeld kleine versieringen. De ondergrond blijft onbeschadigd terwijl oude afwerkingslagen toch verwijderd worden en het oppervlak zijn oorspronkelijke uitstraling krijgt.

Ook voor het luchtgommen is een speciale ruimte gerealiseerd in onze werkplaats. De combinatie luchtgommen en het verfspuiten van meubelen is uniek in deze regio.

Dit jaar staan wij weer klaar met een team van drie schilders die u van allerlei diensten kunnen voorzien. Benieuwd naar wat wij doen? Kijk verder op onze website! Maar nog liever nodigen wij u uit voor een kop koffie in onze nieuwe werkplaats. Wij vertellen u graag over onze liefde voor het vak!

Als Onderhoud NL Garantie schildersbedrijf bieden wij u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid over de kwaliteit van ons werk, de service en de garantie.

Eén ding staat vast: topkwaliteit is een vereiste!