Interieurspuiterij Van den Heuvel

Voor het spuiten van uw meubels, deuren, keukens etc.

Interieurspuiterij Van den Heuvel biedt zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers de juiste afwerking en kleur. Al sinds jaar en dag wordt er veel aandacht besteed aan een mooi interieur. Maar de aanschaf van nieuwe meubels of keuken is doorgaans zeer kostbaar. Gelukkig is het mogelijk om uw interieur een opfrisbeurt te geven zonder nieuwe kasten, tafels, keuken en dergelijke te hoeven aanschaffen. Voor elk product en ieder interieur. Of u nu MDF, hout, metaal, kunststof of glas van een passende tint wilt laten voorzien, wij verzekeren u altijd van een duurzaam en professioneel eindresultaat.

heuvel-meubel-spuiten-spuiterij-interieur-vlaardingen-2

DIVERSE KLEURSYSTEMEN

heuvel-spuiterij-interieur-vlaardingen

In onze speciale verfmengruimte mengen wij de kleuren zelf! Dit doen wij met onze Anker Stuy verfmengmachine. Via de computer bepalen wij de kleur met een speciaal receptenprogramma.

Lakspuiterij W. van den Heuvel maakt gebruik van verschillende kleursystemen, zoals PMS, RAL, NCS, Sigma, Sikkens maar ook Little Green, Farrow and Ball, Flamant, Histor en Flexa. Dus wat uw wensen ook zijn met betrekking tot de kleur en glansgraad, bij onze lakspuiterij slaagt u altijd. Door dit volledig in eigen hand te houden zijn we in staat snel te schakelen en onze levertijden aanzienlijk in te korten. Naast het zeer fraaie uiterlijk van de meubel- en industrielakken, kenmerken onze lakken zich door een goede kras- en stootvastheid. U zult dus nog lang plezier hebben van de lak.

VOOR DE PARTICULIERE EN ZAKELIJKE MARKT

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, overheidsinstellingen, winkeliers, aannemers, meubelmakers, interieurbouwers, architecten en schildersbedrijven.

Transport

Het transport hebben wij in eigen beheer en kunnen daarom uw meubelen ophalen en weer thuis brengen. Mits het begane grond is of als er een ruime lift aanwezig is. Wij verhuizen niet naar en van etages via trappen of verhuislift.

Montage en demontage

Naast het vervoeren van uw te spuiten delen bieden wij ook de mogelijkheid om de te spuiten onderdelen vakkundig door ons te laten demonteren. Nadat de delen gespoten zijn komt onze monteur de delen uiteraard ook weer monteren en afstellen. De kosten hiervan worden apart op de offerte vermeld.

MEER WETEN?

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw interieur, maar wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Lakspuiterij Walter van den Heuvel voorziet u graag van advies op maat. U bereikt ons het snelst op 0619606812.

Of stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam en omschrijving van uw wensen via Whatsapp of per mail en wij kunnen u een reële richtprijs aanbieden voor het te spuiten object. Of laat uw bericht voor onze lakspuiterij achter via het contactformulier.

Neem contact met ons op